İZMİR / GAZİEMİR - Gaziemir Adnan Menderes İlkokulu

Kas

CUMHURİYETİN 100.YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA,OKULUMUZDA ÇOCUK ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ.

Kas

Okulumuz 4/B ve 1-E sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Kızılay Haftası etkinlikleri büyük ilgiyle izlendi.Öğretmeniimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı İlköğretim Haftasi okulumuz bahçesinde coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırladıkları dans gösterisi ve koro çalışmaları büyük ilgiyle izlendi. Ayrıca 2. sınıf öğretmenlerimiz 1. sınıf öğrencilerimize "Okuluna Yuvana Hoşgeldin" demek ve onları okula uyum sürecinde mutlu etmek için kendilerinin hazırlamış olduğu minik sürpriz hediyelerini takdim ettiler. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ağu

Okulumuzda 2021-2022 ve 2022-2023 Eğitim Öğretim Yıllarında yaptıklarımız ve 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yapmayı planladığımız ''Okul Portfolyo'' çalışmalarımızı Okul Müdürümüz Sayın Çiğdem ÖZBEN, İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ogün Derse'ye sundu. Yapılacak çalışmalarla ilgili istişarede bulunuldu.